Campus nyt

Vil du bygge din egen 3D printer? / Do you want to build your own 3D printer

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Vil du bygge din egen 3D printer? / Do you want to build your own 3D printer
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 29 May 2017, 8:56 AM
 
Vil du bygge din egen 3D printer?

Så kom til infomøde om makerShop onsdag den 7. juni kl 13.00 i lokale 00.037 (Navitas projekthal). På mødet kan du høre om vores tilbud om Navitas 3D Print makerShop. 

3D printer

English summery: Want to build your own 3D printer, then come to the information meeting on Wednesday June 7 at 13.00, room 00.037. All participants pay for their own printers.


På Infomødet vil vi desuden som inspiration præsentere nogle 3D-printer samlesæt, som vi har købt over nettet. Alle - både studerende og ansatte - er velkomne, og vi glæder os især til at se lige netop DIG!

Hvad vil vi lave på 3D Print makerShop?

  • Vi skal bygge 3D printere
  • Vi skal kigge på mulige forbedringer
  • Vi skal snakke om hvordan man forbereder 3D print (slicere)
  • Vi skal have nogle hands-on erfaringer

Vi vil hjælpe hinanden med at blive klogere på teknologien og mulighederne inden for 3D print. Planen er, at deltagerne i makerShop mødes på torsdage, hvor Navitas har åbent værksted. Dermed har vi også adgang til værktøj, så du kan optimere din printer. Selve makerShop starter op i efteråret – dato følger.

Bemærk: Det vil være en fordel hvis du allerede har købt ”samlesættet” når vi starter.

Økonomi og bestilling:
Du betaler selv for din printer. De modeller, vi vil præsentere på mødet, har kostet fra 1.500 kr til 5.600 kr (vores favorit p.t. koster ca. 2.800 kr). Som udgangspunkt bestiller du selv – hvis der er flere, som vælger den samme printer, kan I overveje samkøb. De materialer, der efterfølgende bruges til forbedring af printeres, afregnes efter almindelige ”åben værksted” regler. Som oftest vil de småting, vi skal bruge, koste så lidt, at det ikke giver mening af fakturere dem.


Er du blevet nysgerrig?
Så duk op til infomødet og hør mere! For yderigere info, kontakt Torben E. Rauff på mail ter@aams.dk, eller på tlf. 4122 7152. Eller kontakt Michael Pedersen på mail mpe@aams.dk, eller på tlf. 4122 7106).