Campus nyt

Stor opbakning til Regneevent på AAMS / Calculation event for marine and technical engineers

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Stor opbakning til Regneevent på AAMS / Calculation event for marine and technical engineers
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 29 May 2017, 8:27 AM
 
Stor opbakning til Regneevent på AAMS

Den 4. og 5. maj var 6. og 7. maskinmester-semester inviteret til Regneevent i Navitas-auditoriet. Det var en succes med mange fremmødte.

Regneevent

Det overordnede formål var, at give et eksempel på hvordan en el-autorisationsprøve evt. kan løses inden for de 6 timer, som prøven varer. 

"Eventet var selvfølge primært rettet mod 7. semester, men da ihvertfald den første delopgave er 6.semester stof, blev de også inviteret," fortæller lektor Jakob Holm, som var med til at arrangere eventet.

Stor opbakning til Regneeventet
Jakob er godt tilfreds med både fremmødet og afviklingen af eventet begge dage, som af pladshensyn blev afholdt i AU's auditorie. Der var næste fuldt hus til den første del af regneeventet og omtrent halvt så mange til den anden del.

Setuppet var således, at spørgsmål som udgangspunkt kun kunne stilles til en ekstra underviser, der var til stede i auditoriet. Hele eventet blev desuden optaget med eget kamera, sideløbende med at man streamede live på lektor Thomas Frederiksens youtube-kanal. På den måde var det reelt ikke nødvendigt at møde op i auditoriet for at være med, ligesom fjernstuderende i princippet også kunne deltage.

Succes gentages til efteråret
Ifølge Jakob Holm har arrangørerne bag eventet modtaget en del positive tilkendegivelser, og de forventer derfor at gentage succesen til efteråret. 

"Men vi bør heller ikke glemme alle de gode kolleger, der har været behjælpelige med at flytte undervisning, så vi kunne afvikle eventet," understreger Jakob Holm.

 Picture of Jacob Munkholm Jensen
Ang: Stor opbakning til Regneevent på AAMS / Calculation event for marine and technical engineers
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 29 May 2017, 1:53 PM
 

Som sagt i artiklen blev eventet streamet live til lektor Thomas Frederiksens youtube kanal og optaget hertil. Vi er blevet bedt om at poste links til optagelserne, så det gør vi hermed:


https://www.youtube.com/watch?v=-1o-xT-oqjU

https://www.youtube.com/watch?v=W69BCYLnnIs

https://www.youtube.com/watch?v=q21B_mVSDjgMVH
Jacob