Campus nyt

Sommerens første dimittend hev et 12-tal hjem / First marine and technical enginee graduate top grade

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Sommerens første dimittend hev et 12-tal hjem / First marine and technical enginee graduate top grade
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 12 June 2017, 10:22 AM
 
Sommerens første dimittend hev et 12-tal hjem

Så er det igen blevet tid til klokkeklimt på AAMS. I dag kl. 09.00 kunne sommerens første dimittend gribe stjærten og fejre sin titel som nyslået maskinmester. 


Sommerens første dimittend

English summary: First marine and technical engineer graduate of the year Mads Kristian Wrang Rasmussen celebrated today his final examination by ringing the traditional ship bell outside Navitas.

Der blev lagt stort ud, da Mads Kristian Wrang Rasmussen i morges hev et 12-tal hjem i den afsluttende bachelor-eksamen på maskinmester-studiet. Således blev han årets første AAMS'er til at ringe med den traditionsrige skibsklokke, som har sin faste plads på balkonen udenfor Navitas-kantinen. 

Mads, som tilbragte sin bachelorpraktik om bord på et af Royal Artic Lines skibe på ruten imellem Danmark og Grønland, har endnu ikke udstukket kursen for det første job i professionen. Han søger både stillinger ved rederier og i land, men om det bliver havet eller landjorden, er altså endnu uvist.

"Der er jo så utrolig mange muligheder at vælge imellem," som han siger. 

Mads skrev projekt om den nye ballastvandkonvention, der træder i kraft til september, og i sin praktik undersøgte han hvordan Royal Artic Line kan overholde den nye konvention.

Hvert klokkeklimt markerer udklækkelsen af en ny aarhusiansk maskinmester, og i løbet af de kommende uger vil skibsklokken blive taget flittigt i brug, når hele 96 maskinmester-studerende går op til bachelor-eksamen. Sidste eksamen finder efter planen sted den 26. juni, og selve dimissionen finder sted i Aarhus Domkirke fredag den 30. juni kl. 14.00.


Vi ønsker Mads et stort tillykke med det flotte resultat!