Campus nyt

Velbesøgt foredrag om karriereplanlægning

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Velbesøgt foredrag om karriereplanlægning
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 8 February 2013, 3:17 PM
 

Velbesøgt foredrag om karriereplanlægning

Er karriereplanlægning en by i Rusland? Sådan spurgte Brian Stage retorisk under sit velbesøgte foredrag på skolen.

AUD 2 var stort set fyldt med studerende og undervisere, da maskinmester Brian Stage onsdag en 6. februar gæstede Aarhus Maskinmesterskole til et skarpsindigt foredrag om hans syn på karriereplanlægning. Og Brian Stage er ikke mr. hvem-som-helst. 

Som uddannet maskinmester er han et godt eksempel på hvor vidt man kan drive det med den rette uddannelse, og indstilling til de opgaver man møder. I dag er Brian Managing Director hos succesvirksomheden J. Hvitved Larsen (JHL) i Silkeborg.

I sit foredrag fortalte Brian Stage om sin karrierevej fra Svendborg, hvor han i 1994 uddannede sig til maskinmester på det, der dengang blot hed Svendborg Maskinmesterskole. Efter Søværnets sergent- og reserveofficersskole startede han som maskinmester med bl.a. 3 år som servicemontør hos Sabroe Marine. Det førte ham senere til Singapore, hvor Brian startede et Marine Service Center, og herfra tilbage Danmark som salgs- og marketingchef for Johnson Controls salg af køleanlæg i Østeuropa og Rusland. 

Men, som Brian lagde vægt på, skal man altid følge det, man finder spændende, og derfor slog Brian til, da man søgte en teknisk sælger hos J. Hvitved Larsen.

Essensen i foredraget var, at du ikke kommer nogen vegne uden flid, at du skal gøre det du er god til – og gør det godt. Yd en god præstation, så bliver du bemærket. Men husk altid at holde balancen – der skal være plads til både arbejde, fritid og familie.

Foredraget var en del af rådighedsblokkene med adgang for alle studerende og undervisere ved AAMS.