Campus nyt

Dansk gå-på-mod og tysk grundighed / Danish eagerness and German thoroughness

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Dansk gå-på-mod og tysk grundighed / Danish eagerness and German thoroughness
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 17 August 2017, 10:00 AM
 
Dansk gå-på-mod og tysk grundighed

Kristian Gorm Sestoft som læser til maskinmester på AAMS, har tilbragt forårssemesteret 2017 på Frankfurt University of Applied Science. I den forbindelse har han modtaget et legat fra Dansk Forening for Kvalitet. Han har skrevet en artikel om Grønland, byggeprojekter og om tysk grundighed og kulturel bevidsthed.


Artikel udklip

English summery: This article is written by a Danish technical and marine engineer student, and is about his internships in Greenland and Germany. The article is in Danish.


Artiklen, som Kristian har skrevet, bliver bragt i næste nummer af Magasinet Kvalitet, men vi har her fået lov at videredistribuere en PDF-udgave af bladet. Kristians artikel starter på side 28, og er yderst anbefalelsesværdig læsning for alle maskinmester-studerende. Især dem, der overvejer udlandsophold i praktikken eller på 8. semester.

Dansk Forening for Kvalitet afholder også konferencer, som er gratis for studerende at deltage i. Og da kvalitetssikring er en ret vigtig del af maskinmesterfaget, så har Kristian en god pointe, når han mener, at budskabet skal spredes.


Du kan hente PDF'en her - husk, at artiklen begynder på side 28.

God læselyst!