Campus nyt

AAMS'ere vandt MSL-Cup 2017 / AAMS won football cup

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS'ere vandt MSL-Cup 2017 / AAMS won football cup
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 13 September 2017, 12:52 PM
 
AAMS'ere vandt MSL-Cup 2017

Fredag den 8. september løb den årlige fodboldturnering for danske maskinmesterstuderende af stabelen. Selvom AAMS kun var repræsenteret med et enkelt hold, gik vi ubesejret igennem hele turneringen.

MSL cup vinderholdet

AAMS holdt fanen højt i fredags, den 8. september, da det såkaldte MSL-Cup 2017 blev afholdt i Fredericia. MSL er de maskinmesterstuderendes landsråd, og turneringe afholdes hvert år i Fredericia. Trods styrtregn og mudrede fodboldstøvler var der god stemning blandt deltagerne, som kom fra både Fredericia, København og altså også fra Aarhus.

Ikke nogen "walk-in-the-park"
I år kunne det desværre kun blive til et enkelt 8 mands-hold fra AAMS, men det skulle hurtigt vise sig, at det var rigeligt. Ud af 7 kampe endte 3 uafgjort og 1 blev afgjort på straffespark. Finalen vandt AAMS-drengene 1-0 over et topmotiveret FMS-hold på hjemmebane. Der var altså ikke tale om nogen "walk-in-the-park" for AAMS'erne, som måtte fighte for slutsejren - men det rakte. Alle 8 mand går på 7. semester, og de skal her hædres ved navns nævnelse:

Christian Schmidt, Troels Jensen, Emil Ivarsen, David Bentzen, Frederik Søndergaard, Lasse Mørkehøj, Morten Gregersen og Tue Olesen.

Maskinmestrenes formand spillede med
Fra de øvrige maskinmesterskoler deltog FMS med hele 6 hold, MSK med 3 hold, og dertil var der et enkelt hold, der var sammensat af MSL, PFA Pension og Tjenestemændenes Forsikring. Iblandt spillerne på dette sidste hold var blandt andre Maskinmesterforeningens formand, Per Jørgensen.

"Det er altid rart at komme ud og spille fodbold og møde de studerende på den her måde. Vi får hygget og talt sammen i uformelle rammer. Arrangementet skaber sammenhold på tværs af maskinmesterskolerne," sagde Per Jørgensen i dagens anledning til mmf.dk. 

Og det er en betragtning, som de deltagende AAMS'ere kan nikke genkendende til:

Et supergodt arrangement
"Det var et supergodt og velorganiseret arrangement, som vi anbefaler alle at slutte op omkring til næste år. Vi fik snakket en masse med de studerende fra de andre skoler, og der var grillhygge og fadøl til studenterpriser bagefter," fastslår en af AAMS-spillerne, Christian Schmidt.

Og med denne bemærkning er opfordringen hermed givet videre: Til næste år har vi noget at leve op til - sejrspokalen skal jo helst forblive på AAMS's hænder. 

Vi vil i den nærmeste fremtid opstille en montre ved studieadministrationen, hvori vi bl.a. viser MSL-pokalen. Vi håber der kommer mange flere til!


Vinderne!