Campus nyt

Climate Challenge har brug for AAMS'ere / Climate Challenge in need of marine and technical engineers

 
Billede af Jacob Munkholm Jensen
Climate Challenge har brug for AAMS'ere / Climate Challenge in need of marine and technical engineers
ved Jacob Munkholm Jensen - mandag den 20. november 2017, 13:36
 
Climate Challenge har brug for AAMS'ere

Det er i uge 48, det sker! ”Climate Challenge” bringer vi studerende og forskere tæt på erhvervslivet og de virksomheder, der netop nu står over for store klimaudfordringer. 


Climate Challenge


English summary: Climate Challenge bring students and scientists close to the companies and the business communities, that are facing great climate challegnes. 


”Climate Challenge” stiller skarpt på de enkelte fagligheder, og hvordan de kan gøre en forskel. Hver dag i uge 48 fra 27. november til 1. december er dedikeret til forskellige studieretninger og især mandag den 27. november er relevant for studerende på AAMS, da man denne dag fokuserer på teknologisk udvikling og forretningsmuligheder inden for klimaområdet.

”Climate Challenge” bringer studerende og forskere tæt på erhvervslivet og de virksomheder, der netop nu står over for store klimaudfordringer. Der vil være få inputs fra spændende oplægsholdere, der arbejder konkret med klimaudfordringerne eller ønsker sparring på problemstillinger, de står med lige nu. 

"De studerende har desuden mulighed for at tage med os til Vestjylland om torsdagen, hvor vi ser klimaudfordringerne med egne øjne og møder nogle af de virksomheder, der arbejder konkret på at løse udfordringerne og ønsker at samarbejde med studerende og nyuddannede," supplerer Mia Kirkegaard Jørgensen, projektkoordinator for Climate Challenge.

”Climate Challenge” er udviklet under EU-projektet Coast to Coast Climate Challenge i et samarbejde mellem Studenterhus Aarhus, uddannelsesinstitutionerne i Aarhus, samt Lemvig Kommune og Lemvig Vand og Spildevand, der har udviklet Klimatorium under EU-projektet.


Læs mere om programmet og tilmeld dig (under den enkelte ugedag i programmet) - klik her!

Se også facebook-linket til mandagens program - klik her!