Campus nyt

PITCH-Springboard - kom og se to tekniske forretningsideer blive testet / PITCH-Springboard (in Danish)

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
PITCH-Springboard - kom og se to tekniske forretningsideer blive testet / PITCH-Springboard (in Danish)
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 5 December 2017, 11:03 AM
 
PITCH-Springboard - kom og se tekniske forretningsideer blive testet 

To spændende projekter med teknisk nerve fra Startup Factory er klar til sparring på deres forretningsstrategi. Det sker torsdag formiddag den 7. december.


Connect Denmark


Netværket CONNECT Denmark inviterer alle studerende og undervisere på AAMS til at overvære to relevante case-præsentationer og den følgende sparring fra panelet. En såkaldt PITCH-Springboard. CONNECT Denmark er et landsdækkende non-profit erhvervsledernetværk, som AAMS deltager i.

To spændende projekter med teknisk nerve
Første casepræstentation fokuserer på velfærdsteknologiske løsninger som grundlag for forretningsudvikling. Der tages udgangspunkt i det første produkt, som er et hæve/sænke toilet til at hjælpe borgere med at få en mere overkommelig hverdag med mere hjælp til selvhjælp.

Anden casepræsentation tager udgangspunkt i udvikling af en pumpe til vandoverflader, der renser vandet omkring kysterne og floderne. Pumpen kan både filtrere affald og olie. Målet er at bidrage positivt til miljøbeskyttelse og på samme tid at skabe en bæredygtig forretning.

  • Dato: Torsdag den 7. december 2017
  • Tid og sted: Kl. 08.30 til 11.45 i lokale 02.033, Navitas.

Relevant for maskinmester-studerende
"Publikum får en unik mulighed for at se hvordan en virksomhed ser på tekniske opgaver og løser dem. Mange maskinmestre kommer i løbet af deres karriere i kontakt med forretningstankegangen, når de f.eks. skal ud og løse konkrete opgaver og tage stilling til hvad, der er mest rentabelt, hvordan man løser opgaven optimalt og hvilke faldgruber, der kan gemme sig. Derfor anbefaler vi helt klart, at man kommer og overværer casene og hører eksperternes vurdering af dem," siger Jesper Falkenberg, studieleder ved AAMS.

Han påpeger, at arrangementet ikke mindst også giver et indblik i Startup Factorys arbejde og de muligheder for praktik i egen virksomhed, som Startup Factory tilbyder AAMS-studerende.

Også mulighed for at overvære andre cases
Der er også mulighed for at overvære to andre cases, som løber af stablen mandag den 11. december i samme tidsrum. Den ene case omhandler ”monitorering af elitesportsudøvere” og den anden er om ”Virtuel Reality spil.” Dem er I også meget velkomne til at overvære.

  • Dato: Mandag den 11. december 2017
  • Tid og sted: Kl. 08.30 til 11.45 i lokale 05.080, Navitas.

Tilmeld dig ASAP
Af hensyn til det begrænsede antal pladser, er der tilmeldingsdeadline den 1. december. Tilmelding kan ske ved at kontakte programleder for NSI, Astrid Dahl, på mail asd@aams.dk. Husk at oplyse hvilken af dagene du ønsker at tilmelde dig.


Læs mere om casene og dagens program den 7. december - klik her!

Læs mere om casene og dagens program den 11. december - klik her!

Picture of Kristian Linaa Olesen
Re: PITCH-Springboard - kom og se to tekniske forretningsideer blive testet / PITCH-Springboard (in Danish)
by Kristian Linaa Olesen - Tuesday, 5 December 2017, 10:26 AM
 

"Mandag d .11. september"? Menes der december?

Picture of Jacob Munkholm Jensen
Ang: Re: PITCH-Springboard - kom og se to tekniske forretningsideer blive testet / PITCH-Springboard (in Danish)
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 5 December 2017, 11:08 AM
 

Ja, det er mandag den 11. december man kan overvære casen ”Monitorering af elitesportsudøvere” og casen ”Virtuel Reality spil.” Beklager tastefejlen.


Torsdag den 7. december kan man overvære casen om et hæve/sænke toilet til at hjælpe borgere med at få en mere overkommelig hverdag med mere hjælp til selvhjælp, samt casen om udvikling af en pumpe til vandoverflader, der renser vandet omkring kysterne og floderne.


Husk tilmelding!