Campus nyt

Tag på MARCOMP-komference i Svendborg / Marine and technical engieer conference (in Danish)

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Tag på MARCOMP-komference i Svendborg / Marine and technical engieer conference (in Danish)
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 8 January 2018, 10:29 AM
 
Tag på MARCOMP-konference i Svendborg

Hvilke kompetencer har Det Blå Danmark behov for i fremtiden? Hvordan sikrer du at medarbejderne i din organisation, er rustet til de behov der vil være om fem år? Hvad driver væksten, og hvem har ansvaret for udviklingen af fremtidens maritime erhverv? Der er studierabat på deltagerprisen til de 10 første tilmeldte.

Marcomp2018


Deltag i debatten, bliv hørt og tag medansvar når MARCOMP 2018 konferencen skydes i gang torsdag den 25. januar 2018 i Svendborg. Konferencen, der er en endags konference, vil sætte de unge og Det Blå Danmarks fremtid i fokus i forsøget på at finde svaret på fremtidens behov. 

MARCOMP 2018 vil være mødestedet for de i Det Blå Danmark, der er klar til at se fremad. Blandt oplægsholdere kan man møde repræsentanter fra det Blå Danmark, der vil inspirere og tale om erhvervet i forandring, digitalisering samt komme med bud på fremtidens maritime arbejdsmarked. Deltagere vil blive præsent ret for stemmerne fra fremtiden selv – de unge – og få mulighed for, at deltage i debatten om at forme fremtidens maritime uddannelser.  

Som maskinmesterstuderende ved AAMS får du rabat (normalprisen ex. moms er 799, men som studerende betaler du kr. 300 inkl. moms), hvis du er iblandt de 10 første, der tilmelder dig. Hvis du skal have rabatten, har du brug for en rabatkode (indtast: AAMS).


Se hele programmet for MARCOMP 2018 og læs mere - klik her!

Tilmeld dig MARCOMP 2018 og indtast din rabatkode - klik her!