Campus nyt

Dimission på Aarhus Maskinmesterskole / Graduation on Aarhus School of Marine and Technical engineering

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Dimission på Aarhus Maskinmesterskole / Graduation on Aarhus School of Marine and Technical engineering
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 22 January 2018, 2:54 PM
 
Dimission på Aarhus Maskinmesterskole

Fredag den 19. januar 2018 afholdtes dimission på Aarhus Maskinmesterskole (AAMS). I alt 133 nyudklækkede maskinmestre modtog traditionen tro deres eksamensbeviser i Aarhus Domkirke. Dertil kom 10 autoteknologer.


Dimission på AAMS, januar 2018


I fredags var det endnu en gang tid til at sige farvel til et kuld nye maskinmestre. Helt præcis 133 af slagsen, og den ordrette betegnelse for dem er fra nu af "Professionsbachelorer i maritim og maskinteknisk ledelse og drift" – en ualmindelig stærkt efterspurgt faggruppe i såvel Danmark som internationalt.

Under dimissionen blev den særlige tale til dimittenderne holdt af Mai Louise Agerskov, adm. direktør hos Incuba, som bl.a. deler adresse med AAMS på Navitas. Lige som tidligere gange, var der også i fredags en hilsen til dimittenderne fra Domkirken, her leveret af sognepræst Tina Brixtofte Andersen. Dimittendtalen blev på fornem vis leveret af Christian Hedegaard Sørensen fra klasse D. De 133 dimittender var fordelt over i alt fem klasser – heraf én fjernundervisnings-klasse.

Samtidig med maskinmestrenes dimission dimitterede også et hold autoteknologer på 10 studerende. Deres dimission foregik på Navitas. Det er Erhvervsakademi Aarhus, som udbyder denne teknolog-uddannelse, og Aarhus Maskinmesterskole, som står for selve driften af uddannelsen. 

Se dimissionsbilleder på facebook - klik her!