Campus nyt

Opråb fra folkene bag 3D printer Makerspace: Så er det nu! / 3D print Makerspace startup

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Opråb fra folkene bag 3D printer Makerspace: Så er det nu! / 3D print Makerspace startup
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 30 January 2018, 2:53 PM
 
Opråb fra folkene bag 3D printer Makerspace: Så er det nu!

AAMS har sin egen nørdede gruppe af 3D printer-entusiaster, som mødes i Navitas' mørke katakomber og roder med deres grej. Og de vil gerne have dig med - hvad enten du er studerende eller ansat i huset. Her følger deres opråb:


3D universe


Så er der endelig gang i Navitas igen - og vi skal selvfølgelig også starte med at lege/fuske. Vi mødes derfor på tirsdag den 6. februar fra kl 15 til ca. kl 18 i lokale 00.057.

Har du ikke været med før, er du velkommen til at kigge og se om det er for spændende - eller computerspil bare er sjovere? Så mød op! Det værste der kan ske er du får en kold kop kaffe eller en lunken cola. 

Som noget nyt/spændende vil vi lege med X-Lab. X-lab åbner fra uge 11 også om tirsdagen. Mon ikke vi kan inspirere dem til nogle super projekter og vice versa? 

Samarbejdet åbner op for alverdens muligheder - dine egne projekter, eller deltag i fælles temaer (f.eks. undervandsrobot). Der vil også blive afholdt workshops i X-lab regi, som sagtens kan være relevante for 3D print projekter. Vi vil løbende informere om aktiviteter -både 3D makerspace, X-lab og joint venture hygge.

Håber vi ses til en ny flyvende sæson i 3D print Makerspace!

Tilmeld dig facebook-gruppen "3D printerne på Navitas" - klik her!