Campus nyt

Kom til Arduinokursus (WiFi data og remote control) - XLab & AAMS / Arduino courcse

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Kom til Arduinokursus (WiFi data og remote control) - XLab & AAMS / Arduino courcse
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 6 March 2018, 2:57 PM
 
Kom til Arduinokursus (WiFi data og remote control) - XLab & AAMS

Xlab afholder i samarbejde med AAMS et åbent arrangement for alle, hvor de byder velkommen til en hyggelig eftermiddag/tidlig aften, hvor der leges med Arduinoer med fokus på fjernstyring.


Arduino


AAMS-lektor Torben Rauff, som tidligere har afholdt Arduinokurser på Navitas, vil gennemgå hvordan man henter og sender data - bl.a. med henblik på remote control.

Det anbefales, at I har jeres egne Arduino-kits med (de kan købes meget billigt på nettet). Dog vil der være nogle enkelte kits, som I kan låne - eller I kan slå sig sammen i mindre grupper. Til de, der vil lege med WiFi data og radiostyring vil der være enkelte moduler, som I kan prøve.

  • Hvor: XLab Navitas (00.097)
  • Hvornår: 13.03.2018 kl. 16:30

Tilmelding er ikke nødvendig men værdsat for, at vi kan vurdere, hvor mange, der vil komme:

https://doodle.com/poll/atvzxy37s3yk6z46 

I XLab vil vi i den kommende tid fortsætte med at programmere mindre biler (som vi løbende vil opgradere og gøre mere komplekse) i Makerspace, hvilket tilmed er åbent for alle på AU og AAMS. Derfor anbefaler vi naturligvis, at man kommer forbi (hver tirsdag fra 14:30) og påbegynder og/eller fortsætter sine egne eller nogle af vores projekter. Her er det ikke nødvendigt selv at have kits, men blot at møde op.