Campus nyt

Mekaniker-lærlinge gæstede AAMS / Mechanic apprentices visits automotive technology

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Mekaniker-lærlinge gæstede AAMS / Mechanic apprentices visits automotive technology
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 23 March 2018, 11:00 AM
 
Mekaniker-lærlinge gæstede AAMS

I torsdags havde AAMS besøg af et hold mekaniker-lærlinge fra Skjern Tekniske Skole, som gerne ville høre mere om autoteknolog-uddannelsen.

Mekanikere besøger AAMS


Ofte er det sådan, at det er AAMS, der drager ud for at møde de potentielle studerende på de tekniske skoler for at fortælle om mulighederne for at videreuddanne sig. Men undertiden sker det lykkeligvis også, at skolerne selv tager initiativ til at aflægge os et besøg. 

Således var det i torsdags, hvor vi havde besøg af 19 mekaniker-lærlinge fra Skjern Tekniske Skole. Deres ærinde var helt konkret at høre mere om autoteknolog-uddannelsen, og de fik både rundvisning på Navitas og på Mindet. Nogle af gæsterne var allerede ganske godt bekendte med AAMS, idet de også besøgte os ved årets udays-arrangement.

Det er tidligere sket, at et helt hold lærlinge kommer på eget initiativ for at høre mere om maskinmester-uddannelsen, men dette er første gang at interessen for autoteknologen vækkes på samme vis. Studieordningen for autoteknolog-uddannelsen på AAMS er blevet revideret betragteligt, og bl.a. ændres undervisningssproget fra engelsk til dansk, ligesom racerbilerne nedtones.