Campus nyt

JENSEN Denmark bejler til maskinmestrene / JENSEN Denmark wants marine and technical engineers

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
JENSEN Denmark bejler til maskinmestrene / JENSEN Denmark wants marine and technical engineers
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 8 August 2018, 11:50 AM
 

Det er ikke noget nyt, at ledigheden blandt maskinmestrene er lav, og at efterspørgslen efter dem synes støt stigende. En af de meget interesserede virksomheder er JENSEN Denmark. Her er man også interesseret i bachelor-praktikanter.

Jensen Denmark


Da AAMS i foråret afholdt Speeddating mellem studerende og virksomheder, som gerne ville have praktikanter, kom én af de deltagende virksomheder langvejs fra - nemlig fra Bornholm, hvor Jensen Denmark har hovedsæde. Men reelt er det en verdensomspændende virksomhed - praktisk talt med filialer overalt. Og de er vilde med maskinmestrene, også som bachelorpraktikanter.

Indtil videre har tre AAMS'ere været i praktik hos JENSEN Denmark, og man er bestemt frisk på flere. Hidtil har praktikanternes projekter bl.a. omhandlet analyse og kortlægning af arbejdsprocesser vedr. produktudvikling og on site work, samt analyse af processer og teknisk data vedr. den tekniske Helpdesk, som supporterer ca. 25 salgs- og servicecentre globalt. Der er m.a.o. tale om en bred vifte af opgaver, og der er mere på vej.

Således kan Jensen Denmark allerede nu løfte sløret for nogle af projektoplæggene for 3. og 4. kvartal 2018:

 

  • Implementering af nyt Ticket System for Helpdesk og fokus på implementering af fejlårsagsanalyse værktøjer og processer.
  • Implementering af ny produktudviklings proces (Agil stage Gate model og støtte dokumentation). Dernæst fokus på service afdelingens leverancer.
  • Sikkerheds kultur projekt. Analyse og kortlægning af den nuværende situation. Dernæst udarbejde plan og leverancer for at skabe en sikkerhedskultur ved JENSEN Denmark A/S.
  • Koncept udvikling omhandlende forebyggende vedligehold

 

Men der er også masser af andre muligheder - også udenfor 3. og 4. kvartal. Der kan desuden defineres andre projekter, målrettet den enkelte studerende ønsker og mål. Efterfølgende kan den studerende se frem til at blive tilbudt ansættelse som rejsemontør med udgangspunkt fra Bornholm.

JENSEN Denmark er en del af JENSEN Group, som er markedsleder inden for udvikling, produktion og salg af komplette, fuldt integrerede automatiseringsanlæg til industrielle vaskerier over hele verden. Gruppen omsætter tilsammen for ca. 1,8 mia. kr., har egne produktions- og salgsselskaber i 20 lande og har derudover et verdensomspændende forhandlernet. Den Bornholms-baserede producent af industri-vaskeanlæg omsatte for 86,0 mio. euro (640,7 mio. kr.) i første kvartal svarende til en fremgang på 4,2 procent sammenlignet med samme kvartal sidste år.

 

Læs mere om JENSEN Group – klik her!(Redigeret af Per Hessellund - oprindeligt indlæg tirsdag, 29. maj 2018, 12:59)