Campus nyt

Velkommen til alle nye og "gamle" på AAMS

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Velkommen til alle nye og "gamle" på AAMS
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 20 August 2018, 2:14 PM
 

Så er det for alvor blevet tid for studiestart på Aarhus Maskinmesterskole, og fra i dag summer gange og undervisningslokaler atter af hektisk liv. Velkommen til alle – “gamle” som nye studerende!

Studiestart på aarhus maskinmesterskole, sommer 2018
Modtagelse af 100 nye studerende på maskinmesteruddannelsens 1. semester, 20. august 2018.


I dag, mandag den 20. august kl. 08.30, mødte 100 1. semester maskinmester-studerende for første gang op på maskinmesterskolen. De blev hilst velkommen ved bygningens hovedindgang og strategisk velplacerede AAMS-ambassadører (studerende iført letgenkendelige AAMS-bluser), som tog imod og viste vej. Vi skulle jo nødigt miste folk i labyrinterne allerede den første dag, og man får aldrig en anden chance for at give et godt førstehåndsindtryk! smile

Et par timer senere var det 4. semesters tur til at indfinde sig. Dette semester er en smule specielt, fordi det både består af studerende fra 3. semester (værkstedspraktikken – for dem med studenter-baggrund), samt af studerende fra Adgangskurset (dem, der har en håndværksmæssig baggrund) og af studerende med både studentereksamen og et håndværk. 4. semester er reelt det semester, hvor alle indgangene til maskinmester-uddannelsen smelter sammen til ét hele, og hvor det fælles afsæt for alvor sætter i gang. Denne sommer har vi et 4. semester, der består af 118 studerende.

I dag var også dagen, hvor 13 internationale studerende blev introduceret til skolen. I efteråret skal de følge undervisningen på den internationale energilinje (Energy – Technology and Management) på 8. maskinmester-semester. De internationale kommer i år fra Holland, USA, Tyskland, Østrig og Italien.

I sidste uge var der opstart for efterårets Adgangskursus med omtrent 60 kursister, fordelt på både fremmøde- og fjernstudiet. I næste uge – den 27. august – bliver det endelig tid til at melde fuldt hus, nemlig når vi kan byde velkommen til alle de nye teknolog-studerende: Automationsteknologerne, produktionsteknologerne og autoteknologerne.

Vi glæder os til et godt og begivenhedsrigt semester. Velkommen til alle de nye, og velkommen tilbage fra sommerferie til de “gamle” studerende!