Campus nyt

Sejr til AAMS i Fredericia

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Sejr til AAMS i Fredericia
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 10 September 2018, 11:48 AM
 


I fredags trodsede 14 fodboldhold fra danske maskinmesterskoler vejrguderne og gik i kamp for æren og vandrepokalen.
De deltog i den årlige fodboldturnering for maskinmesterskolerne i Danmark, og igen i år var det Aarhus, der tog stikket hjem.MSL fodboldturnering 2018

Vinderholdet fra grønsværen i Fredericia lader sig hylde. De er alle 5. semester-studerende fra AAMS.

Vi sagde det til dem før de steg på bussen: "Husk nu, at vi plejer at vinde!" Og det gjorde de så, AAMS'erne. I hvert fald var det ét af de i alt 4 hold fra Aarhus, som gik på sejrsskammelen og tog pokalen med hjem. Nemlig holdet med studerende fra 5. semester. I år stillede i alt 14 hold op på grønsværen i Fredericia, og de kom fra Fredericia Maskinmesterskole, Aarhus Maskinmesterskole, Maskinmesterskolen København og såmænd også et hold, sammensat af Maskinmestrenes Forening. Mens AAMS snuppede både 1. og 4. pladsen, sikrede værtsskolen sig anden- og tredjepladsen. Bagefter var der øl til de overlevende.

I øvrigt kom det til et par skader på den fugtige grønsvær, og én af AAMS'erne - Dennis Mortensen - måtte en tur på skadestuen med en forstuvet ankel. En målmand fra et af de andre hold var så uheldig at brække en finger, og så var der en gammel knæskade, der sprang op. Men derudover var der stor begejstring og tilfredshed med arrangementet.

Fodboldturneringen arrangeres af MSL (de Maskinmesterstuderendes Landsforening) og Maskinmestrenes Forening. Traditionelt afholdes turneringen i Fredericia, og efter turneringen er det fredagsbaren på Fredericia Maskinmesterskole, Slagsiden, der disker op med kolde øl, telthygge og grillmad.

Stort tillykke til AAMS'erne med sejren! Vandrepokalen vil blive udstillet i glasmontren ved administrationen.


Se stemningsvideoen på MMF's facebookside - klik her!