Campus nyt

Fem studerende kan deltage gratis på FSTA’s Årskonference 2018

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Fem studerende kan deltage gratis på FSTA’s Årskonference 2018
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 13 September 2018, 10:09 AM
 


Forum for Sygehus Teknik & Arkitektur (FSTA) udlodder 5 gratis pladser til studerende, som får mulighed for at deltage på Årskonferencen tirsdag den 23. oktober 2018.   

FSTA konference


De studerende får et unikt indblik i drift, byggeri, arkitektur og den tekniske udvikling på de danske sygehuse gennem foredrag og udstillinger. På konferencen deltager omkring 300 professionelle aktører inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift for at udveksle viden og erfaringer. De studerende får unik mulighed for at møde og tale med udstyrs- og systemleverandører, rådgivere, arkitekter, entreprenører og hospitaler om muligheden for bachelorsamarbejde samt etablere kontakt til fremtidige arbejdsgivere. 

Deltagelse i FSTA’s Årskonference er relevant for studerende på mange forskellige uddannelser, heriblandt maskinmester-uddannelsen. 

”FSTA vil gerne udvikle samarbejdet med studerende, der har interesse i teknologi og byggeri i relation til hospitalsvæsenet. Vi vil gerne være med til at inspirere fremtidens udviklere og skabe netværk på tværs,” siger Kaj Hyldgaard, formand i FSTA. 

Se programmet for konferencen - klik her!

For at komme i betragtning til en af de 5 gratis pladser på Årskonferencen skal du gøre følgende:

  • Send en mail til Kaj Hyldgaard på kh@fsta.dk og skriv ”Studerende på Årskonferencen” i emnefeltet. 
  • Skriv dit navn, alder, adresse og hvilken uddannelse, du studerer på. 
  • Fortæl, hvorfor du gerne vil med på FSTA’s Årskonference. 
FSTA skal senest have modtaget mailen mandag den 8. oktober. Senest mandag den 15. oktober får du at vide, om du har fået tildelt en plads. Konferencen finder sted på Hotel Nyborg Strand i Nyborg, og FSTA betaler frokost på dagen foruden selve deltagelsen.  


Læs mere - klik her!