Campus nyt

Velbesøgt møde med de internationale studerende på Den Røde Balkon

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Velbesøgt møde med de internationale studerende på Den Røde Balkon
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 13 September 2018, 10:24 AM
 


Onsdag eftermiddag den 12. september kunne AAMS-studerende med udlængsel og hang til lækre kager møde de internationale studerende 8. maskinmester-semesters energilinje til en snak om mulighederne i de respektive lande. Det var et tilbud, som rigtig mange benyttede sig af.

Internationals_1


Der var nemlig stor trængsel ved bordene på Den Røde Balkon, da de internationale serverede kager og andre specialiteter fra deres hjemlande, krydret med fortællinger om, hvad deres egne uddannelsesinstitutioner kan byde på - f.eks. hvis man gerne vil til udlandet på 8. maskinmester-semester.

Vores nuværende internationale kommer fra partnerinstitutioner i USA, Frankrig, Italien, Holland, Tyskland og Østrig. Ved arrangementet havde hvert land et bord med nationale lækkerier og materialer fra de institutioner, de studerer på. Og som det fremgå af billederne, så var der stor interesse hele vejen rundt.

I arrangementet deltog desuden to AAMS-studerende, som netop er vendt hjem efter et semester hos vores samarbejdsinstitutioner i Mexico og på Tasmanien. De kunne med begejstring berette om deres oplevelser overthere og down-under, og inspirerede helt sikkert andre AAMS'ere til at følge i deres fodspor.

Skulle du være blevet nysgerrig på mere, så tøv ikke med at kontakte international koordinator Anna Kathrine Jørgensen på tlf. 4122 7175, eller på mail akj@aams.dk.


Internationals_2