Campus nyt

Event-uge for AAMS-teknologerne

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Event-uge for AAMS-teknologerne
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 24 October 2018, 1:02 PM
 


I øjeblikket snurrer et stort antal 3D-printere for fuld kraft i Mejlgade. De er krumtappen i den første eventuge på teknolog-uddannelserne,
hvor de studerende fordyber sig i anderledes og tværfaglig læring.

Event uge på AAMS

Automationsteknolog-studerende på 1. semester arbejder på deres emne, efter at have samlet 3D-printeren.

I uge 43 løber den første af de såkaldte Event-uger på de tre AAMS-teknolog-uddannelser af stabelen. Alle studerende på 1. semester på uddannelserne auto-, automations- og produktionsteknolog er med, når der nørdes dybt ned i opbygning og brug af 3D-printere. Det vil sige omtrent 80 studerende i alt, som også skal besøge Teknologisk Institut, Center for Industriel 3D print. Desuden arbejder alle aktivt med deres Insight-personprofiler, ud fra tanken om den perfekte studiegruppe.

Hver studiegruppe samles omkring en 3D printer og skal arbejde på at fremstille deres eget, unikke 3D-emne.

Event-ugen er en nyopfindelse på AAMS og den første af sin slags. Den finder fra nu af sted hvert semester, hvor vi slipper de normale fag og skemaer for en tid og giver plads til et tema, et tværfaglig emne eller noget helt tredje. Denne gang arbejdes der som nævnt med 3D print, krydret med workshops med Insights og effektivt teamsamarbejde. 

Ugen afsluttes med en fernisering, fredag den 26. oktober kl. 11.00-12.00, hvor vi kigger på de producerede emner og kårer det bedste produkt på hvert af de 3 hold.  

Konceptet med Event-uger vil i øvrigt også blive implementeret fra 4. maskinmester-semester efter sommerferien.