Campus nyt

Sejl med The Tall Ships Races 2019

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Sejl med The Tall Ships Races 2019
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 21 November 2018, 9:52 AM
 


Er du max 25 år, og kunne du tænke dig en lidt anderledes sommerferieoplevelse? Så er det måske noget for dig at blive trainee om bord på et af de stolte skuder.

Tall ships race trainee 


1.-4. august 2019 vender de prægtige skoleskibe tilbage til Aarhus. Det sker, når Aarhus er vært for afslutningen af årets store regatta for verdens smukkeste sejlskibe - The Tall Ships Races. Som trainee på turen fra Bergen til Aarhus (23. juli til 3. august 2019) får du mulighed for at teste sejlerlivet ombord på et af verdens smukkeste gamle træskibe.

Alle kan være med, uanset om man har sejlererfaring eller ej. Det eneste krav er, at du har lyst til og mod på at deltage i denne oplevelse med nysgerrighed og åbenhed, samt er villig til at samarbejde med hele besætningen på skibet. 150 unge vil få en unik oplevelse ombord på et skib fra Bergen til Aarhus, og du kommer til at indgå på lige fod med besætningen ombord på skibet. Her får du indblik i hvordan livet er ombord på et sejlskib, hvilke arbejdsopgaver der følger med, samt hvordan det er at fungere som en del af en stor besætning, med det fælles mål at komme først i kapsejladsen.

Kom til infomøde
Den 27. november 2018 kl. 19.00-20.30 afholdes der et infomøde i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Ester Aggebos Gade 80, 8000 Aarhus C. På mødet kan du høre mere om hvad turen går ud på og du kan få svar på de spørgsmål du må have. 

Læs mere om Tall Ships Race 2019 og om trainee-muligheden - klik her!