Campus nyt

Fra idé til egen virksomhed

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Fra idé til egen virksomhed
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 11 December 2018, 8:59 AM
 


AAMS har flere tilbud til studerende, som gerne vil prøve kræfter med at omsætte en forretningsidé eller teknisk løsning til egen virksomhed.

Startup AAMS


Springet fra idé til virkelighed som iværksætter får en hjælpende hånd på Aarhus Maskinmesterskole, AAMS. Her kan de maskinmesterstuderende få lov at arbejde med og 
udvikle deres egne tekniske eller kommercielle løsninger undervejs i uddannelsen. På Aarhus Maskinmesterskole er der flere tilbud om at afprøve sine ideers levedygtighed som et rigtigt produkt eller løsning: 

De studerende kan søge om at blive en del af Startup Factory, hvor de sammen med andre ingeniør- og maskinmesterstuderende får adgang til særlige ressourcer og workshops. De kan bruge XLAB og 3D Makerspace, som stiller 3D-printere og andet teknisk grej til rådighed, hvis de vil bygge prototyper. Endelig kan de maskinmesterstuderende vælge at afslutte deres uddannelse med såkaldt praktik i egen virksomhed, hvor de skal starte deres egen virksomhed med en selvudviklet løsning og tilhørende forretningsplan.

Hele historien er at finde i december måneds udgave af fagbladet Maskinmesteren. Vi har fået lov til at viderebringe artiklen i sin helhed - klik her! 

(Artiklen åbner som en PDF)