Campus nyt

AAMS forventer at blive på Navitas

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS forventer at blive på Navitas
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 19 December 2018, 9:53 AM
 


Aarhus Universitet har endnu ikke solgt sin andel af Navitas, men AAMS kan være interesseret i at overtage en del af den.

Aarhus maskinmesterskole Navitas


Onsdag den 19. december kan man læse i JP Aarhus, at AAMS forventer at blive i Navitas-bygningen efter at AU har solgt deres andel af huset. Tidligere på året meldte rektor Anders Hanberg Sørensen ellers ud, at man overvejede muligheden for at rykke med ingeniørerne til Katrinebjerg og opføre en ny skole der.

"Vores umiddelbare indstilling er, at vi forventer at blive i Navitas. Vi har ikke plads nok i øjeblikket og har nogle lejemål på Mindet og i Mejlgade, så når universitetet rykker ud, kan det være i vores interesse at få samlet alle vores aktiviteter i Navitas, hvis det kan lade sig gøre," siger Anders Hanberg Sørensen til JP Aarhus.

Han ser gerne, at den nye beboer i huset efter universitetet bliver en anden uddannelsesinstitution eller virksomhed, som kan åbne plads til samarbejde med maskinmestrene. Heller ikke INCUBA har planer om at forlade bygningen i forbindelse med ingeniørernes exit.


Læs artiklen på jp.dk - klik her!