Campus nyt

Velkommen til alle nye studerende på AAMS

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Velkommen til alle nye studerende på AAMS
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 28 January 2019, 3:29 PM
 


Så er det blevet tid til at ønske alle nye studerende velkommen til Aarhus Maskinmesterskole. I dag startede 1. maskinmester-semester og Adgangskurset, og i næste uge opstarter 4. maskinmester-semester, tæt fulgt af alle de "gamle" studerende.

Studiestart januar 2019_aarhus maskinmesterskole
Introduktion til 1. semester ved studieleder Kim Elsø Jensen og studievejleder Ole Jakobsen.


Traditionelt er vinteroptaget af uransagelige årsager mindre end sommeroptaget, og 2019 er ikke nogen undtagelse. Til trods herfor opstarter ikke desto mindre 31 adgangskursister (AK'ere) og 43 studerende på 1. semester (værkstedsskolen).

I næste uge, mere præcis mandag den 4. februar, byder vi velkommen til cirka 130 studerende på 4. semester - heriblandt både studerende fra sidste års AK, hjemvendte virksomhedspraktikanter og helt nye AAMS'ere. Mens 1. semester afholder introuge i uge 5 med en masse planlagte aktiviteter, bliver det 4. semesters tur i uge 6. Begge semestre skal bl.a. en tur ud på Idrætshøjskolen, hvor de vil komme til at stifte bekendtskab med teknikker for teambuilding og det velfungerende gruppearbejde. Dog skal 4. semesters MFU-klasse (fjernundervisning) i spejderhytte.

Vi håber at alle kommer rigtig godt i gang. Velkommen til jer alle - nye som "gamle" studerende!