Campus nyt

Energikonferencen Esbjerg 2020

 
Picture of Kristoffer Mølstrøm
Energikonferencen Esbjerg 2020
by Kristoffer Mølstrøm - Friday, 21 February 2020, 10:35 AM
 

Hvordan ser fremtidens energi ud? Energikonferencen Esbjerg 2020 giver dig svaret!

Enerigkonference


Dansk Fjernvarme og Maskinmestrenes Forening afholder for syvende gang landets vigtigste energikonference uden for hovedstadsområdet. Energikonferencen i Esbjerg tegner årligt de energipolitiske tendenser og mål. På energikonferencen tager politikere, eksperter og virksomheder pulsen på energipolitikken. Sammen finder vi svarene på, hvor udfordringerne og mulighederne ligger for fremtidens energiforsyning.


Mød energiens kendisser på konferencen

Programmet for Energikonferencen 2020 er spækket med kendisser fra både den politiske og energiens verden. De giver alle deres bud på en mere grøn og energirigtig fremtid, og herunder er blot nævnt et udpluk af det omfattende program.

Fra Energistyrelsen deltager direktør Kristoffer Böttzauw, som giver en status på, hvad vi kan vente os af regeringen på energi- og forsyningsområdet, mens Troels Ranis fra DI Energi giver et øjebliksbillede af industriens klimapartnerskaber og virksomhedernes kamp for at fastholde Danmarks styrkepositioner. Fra Oil Gas Denmark kommer Managing Director Martin Næsbye og giver et indblik i klimavenlig olieproduktion og CEO Thea Larsen fra Dansk Gasteknisk Center fortæller om grønne gasser i energisystemet. Professor Brian Vad Mathiesen fra Aalborg Universitet spørger, hvem der går i spidsen inden for Power2X og skaber et sammenhængende energisystem, mens politisk kommentator Troels Mylenberg leverer en knivskarp analyse af rigets tilstand på Christiansborg, set gennem de energi- og klimapolitiske briller.

Læs hele programmet her: https://ipaper.ipapercms.dk/MaskinmestrenesForening/energikonference-2020/energikonference-2020-program/#/

Tilmeld dig her: https://my.eventbuizz.com/event/energikonferencen-2020/detail