Campus nyt

Hyggelig AAMS-loungestemning ved kapsejlads

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Hyggelig AAMS-loungestemning ved kapsejlads
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 29 April 2013, 2:39 PM
 

Hyggelig AAMS-loungestemning ved kapsejlads

Universitetsparken, torsdag den 25. april: 20.000 studerende så medicinernes festforening vinde kapsejlads-trofæet "Det Gyldne Bækken."

Imens de konkurrerende hold kastede sig ud i det våde element nede i parkens iskolde sø, havde en gruppe AK'ere fra AAMS og under Jens Vinthers altid opfindsomme ledelse etableret sig mageligt med loungestemning. Her var der kølige pilsnere og ægte tæpper på p-pladsen ved Naturhistorisk Museum - eller helt præcis på koordinaterne 56°10'2.26"N - 10°12'13.29"Ø, som Jens meget navigations-agtigt skrev til campus torsdag formiddag.

Alle studerende og medarbejdere ved AAMS var inviteret til et kig forbi loungen, og det blev da også til en rigtig hyggelig eftermiddag.

Brandbilerne på billedet signalerer ganske vist action - men der var vist blot tale om en falsk brandalarm i én af bygningerne bagved, hvorefter roen atter kunne brede sig i loungen.

Fra DSF forlyder det i øvrigt, at Aarhus Maskinmesterskole efter planen vil stille med et hold til kapsejladsen i 2014. Det bliver i så fald en mindeværdig oplevelse - og hvor skolens maritime ophav selvfølgelig forpligter!

Se masser af billeder fra kapsejladsen på AU's hjemmeside - klik her!