Campus nyt

Nyt fra De Studerendes Forening (DSF)

 
Per Hessellund
Nyt fra De Studerendes Forening (DSF)
by Per Hessellund - Tuesday, 28 August 2012, 8:50 PM
 

Jeg har hermed fornøjelsen af at poste dette indlæg, som jeg har fået fra DSF.

Nyt fra De Studerendes Forening (DSF)

Af Louise Liv (DSF)

Velkommen til alle gamle og Nye studerende.

Efter en lang sommerferie er DSF igen ladet op til at tage fat på arbejdet på skolen.

DHL stafet 2012Årets første fællesarrangement er allerede blevet afholdt. Vi deltog med 70 studerende til DHL stafetløbet d. 22. aug. I Mindeparken.  Vi havde et rigtig godt arrangement og vejret holdt heldigvis hele aftenen. Det var fedt at se så mange bakke op omkring stafetten og komme med masser af godt humør. Der var også folk der mødte op for at heppe på vores deltagere, hvilket gav en masse motivation til løberne.

Fredag d. 14. sept. Har vi fået lov at hjælpe til med at afholde Danmarks største fredagsbar.  Her vil i finde nogle af skolens studerende i barende samt deltage i øl bowling.

I den kommende måned vil Nødstoppet arrangere en fodboldturnering for vores skole. Den kommer til at ligge d. 21. sept. Her glæder vi os til endnu engang, at se jer studerende til en dejlig dag.

Herudover glæder vi os til at møde de nye klasserepræsentanter i DSF, til vores første møde d. 5. sept. I rådighedsblokken. Mødet afholdes i mødelokale 1,46, som er på gangen under teknisk afdeling.

Angående vores møder, kan det siges at vi vil I DSF i den kommende tid, gør os overvejelser om, hvorvidt værkstedskurset kan forbedres. Da flere har givet udtryk for, at de føler at overgangen til 1. semester er meget stor. Her udover vil vi se på hvor mange studerende der er i de enkelte klasser, da dette er blevet påpeget af jer studerende. Vi har også snakket med Anders om, om der kunne være mulighed for, at optage nogle lærere i at gennemgå teori i de enkelte fag, så vi har vores egen ”vidensdatabase” på campus. Dette er nogle af de emner vi har programmet. Kontakt os endelig hvis I har kommentar til de ovennævnte emner eller har andre emner vi skal tage op på vores møder.

I kan følge vores arbejde på DSF på campus på kurset "Skolen".