Campus nyt

AAMS sejrede i Fredericia

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS sejrede i Fredericia
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 13 May 2013, 12:10 PM
 

AAMS sejrede i Fredericia

"Luffes Disciple" fejrer sejren med pokaler og en smule fadøl.


Den årlige fodboldturnering for de danske maskinmesterskoler blev en triumf for Aarhus.


Det var ikke kun i Superligaen, at jyderne i Kr. himmelfartsferien stak af fra fjenden og sejrede på grønsværen. Da AAMS onsdag den 8. maj drog til den årligt tilbagevendende fodboldturnering mellem maskinmesterskolerne - denne gang afholdt i Fredericia - var det med to klare målsætninger i sigte: At vinde pokalen og at feste igennem bagefter. Begge dele lykkedes fuldt ud!

Arhus stillede med ni hold, og i alt 98 studerende var taget af sted fra skolen for at spille fodbold, heppe og feste.

AAMS-holdet "Luffes Disciple" fra klasse C5 spillede sig frem til finalen, hvor de gæve aarhusianere mødte København i et intenst opgør om den eftertragtede pokal. Og det blev en hård finalekamp! Da dommeren fløjtede af var stillingen 1-1, men i løbet af de følgende 4 minutters overtid lykkedes det diciplene at score. Og det blev kampens resultat: 2-1 til AAMS.

Luffes Disciple består af: Niels Danielsen, Christian Krupa Jacobsen, Rasmus Agesen, Dennis Kloster, Emil Ravn, Jacob Brammer Eggertsen, Per Byskov, Nikolaj Mikkelsen og Søren Ellegaard.

Den efterfølgende fest var mindst et lige så stort hit som turneringen. Omtrent 350 studerende fra skolerne og andre deltog, og bandet Metropol leverede et brag af en live-koncert.

Der vil hurtigst muligt blive lagt flere billeder ud på facebook!