Campus nyt

Vær med til at sparke Danmarks Største Fredagsbar i gang

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Vær med til at sparke Danmarks Største Fredagsbar i gang
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 21 May 2013, 10:26 AM
 

Vær med til at sparke Danmarks Største Fredagsbar i gang

Danmarks Største Fredagsbar skal bruge 10 frivillige AAMS-studerende. Har du lyst til at hjælpe med at sætte scene op eller stå i baren, så læs videre her!

Hvert år ved studiestart afholder studenterrådet ved AU Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag. Arrangementet afholdes altid den anden fredag i september, og i 2013 er det derfor den 13. september, at Universitetsparken bliver fyldt med tusindvis af festende studerende. Fra AAMS er det DSF, som repræsenterer skolen ved arrangementet, og her er man blevet bedt om at finde 10 frivillige maskinmester-studerende. I skal hjælpe med:

Opstilling (onsdag og torsdag den 11.-12. september)

Der skal rejses store telte, som vi kan være i om fredagen. Derfor er der brug for nogle stærke fyre og piger, som kan hjælpe udlejningsfirmaet med at rejse teltene. Timetallet for denne opgave kan variere og vil blive betalt herefter. Husk praktisk tøj og gode sko, der kan tåle at blive beskidte.

Pasning af baren (fredag den 13. september)
Til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag er der et antal barer. Hertil skal vi bruge en masse friske piger og fyre, som vil hjælpe med at sælge drikkevarer til alle de tørstige studerende i løbet af dagen. Barvagterne vil ligge enten formiddag, eftermiddag eller om aften.

Tilmeld dig allerede nu
Alle frivillige ventes at arbejde ca. 4½ timer i alt, og for indsatsen kvitteres der med 2 stk. madbilletter og 6 stk. ølbilletter. Da DSF har deadline for tilmelding allerede før sommerferien, er det en rigtig god ide at tilmelde dig hurtigst muligt. Tilmeld dig til Simon Svendsen:

Tlf. 28766099
Mail: a12004@campus.aams.dk

Læs mere om Danmarks Største Fredagsbar – klik her!