Campus nyt

AAMS modtager EU-kvalitetsstempel

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS modtager EU-kvalitetsstempel
by Jacob Munkholm Jensen - Thursday, 30 May 2013, 1:09 PM
 

AAMS modtager EU-kvalitetsstempel


Dimittender fra AAMS modtager et såkaldt Diploma Supplement Label som et tillæg til eksamensbeviset. Diplomet, som er på engelsk, skal fremme mulighederne for international karriere.

Nu har AAMS bevis på, at det opfylder europæiske krav til udformning og indhold. Selvom skolen reelt blev godkendt allerede omkring årsskiftet, er det altså først nu at vi har modtaget sit officielle diplom fra EU Kommissionen. Diploma Supplement Label er et kvalitetsstempel på korrekt udfyldelse og anvendelse af Diploma Supplement, og alle danske institutioner, der har et Erasmus University Charter, kan ansøge om at opnå dette Label.

Og det er altså nu sket for AAMS.

”Det er et godt supplement for de maskinmestre, der vil til udlandet og arbejde. Det betyder, at ansøgere fra forskellige lande kan vurderes på ens grundlag,” forklarer lektor og koordinator Søren Skøtt Andreasen, som har ansøgt EU-kommissionen på vegne af AAMS.

Diploma Supplement Label giver dimittenderne fyldestgørende dokumentation for den uddannelse, de har gennemgået, herunder oplysninger om indhold, omfang, niveau og erhvervsmæssige sigte.

Læs mere om diplomet – klik her!