Campus nyt

Tag med Danfoss på VLT seminar

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Tag med Danfoss på VLT seminar
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 3 June 2013, 9:50 AM
 

Tag med Danfoss på VLT seminar


Videncentret ved AAMS har et godt samarbejde med Danfoss. Derfor får både studerende og ansatte på skolen mulighed for at deltage i et spændende energiseminar i enten Randers eller København.

Danfoss inviterer på energiseminar i både Randers og København. Her kan du få opdatereret din viden om energieffektive løsninger med Danfoss VLT® frekvensomformere og blive inspirereret af installationer hos andre Danfoss kunder.

Seminaret er interessant for maskinmestre, da det netop er praksisorienteret – og så finder det sted ”on locaction.” Når det så samtidig f.eks. er Randers Regnskov, er der mulig for både faglighed og underholdning. Det er netop Videncentrets samarbejde med Danfoss, som giver os adgang til dette seminar. Meningen med Videncentret er ikke primært at afholde kurser, men at knytte skolen tættere til erhvervslivet og kanalisere viden udefra direkte ind i undervisningen. Det er Danfoss-seminaret et godt eksampel på.

Så skynd dig at tilmelde dig en af datoerne! Det er gratis at deltage - dog skal du selv afholde udgifter til transport.

Den 18. juni 2013: Randers Regnskov
Kom tæt på dyrene og se hvordan VLT® frekvensomformere er med til at sørge for at alt fungerer optimalt.

Den 20. juni 2013: Hotel Crowne Plaza København
Hør hvordan de har brugt bl.a. VLT® frekvensomformere til at være det mest miljøvenlige hotel i Danmark.

Se hele programmet for både Randers og København – klik her!

Tilmeld dig ved at sende en mail til lfk@danfoss.com. Skriv Randers Regnskov eller Crowne Plaza i emnefeltet.