Campus nyt

AAMS takkes i rulleteksterne til dansk komedie

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
AAMS takkes i rulleteksterne til dansk komedie
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 3 June 2013, 2:31 PM
 

AAMS takkes i rulleteksterne til dansk komedie

"Af hjertet tak" er måske så meget sagt - men en tak får vi ligegodt!

Jaja, man skal sikkert være ihærdig for at bemærke det, men AAMS bliver faktisk krediteret i rulleteksterne til den nye danske biograffilm, Alle for 2. Men hvorfor, egentlig?

Den danske komedie Alle for 2, som netop har haft premiere, har modtaget blandede anmeldelser i den lokale verdenspresse. Men skidt med det. Det vigtige er, at vi - AAMS - er nævnt i rulleteksterne efter filmen.

Den omstændighed kunne jeg sikkert godt spinde en meget lang og kedsommelig ende på, men grunden til at producenterne bag filmen takker Aarhus Maskinmesterskole i efterskriftet er lige så enkel som komedien (måske, måske ikke) er plat:

Under optagelserne, som fandt sted i sommeren sidste år, havde filmholdet brug for et sted at drikke kaffe og hvile ud imellem nogle af scenerne, som blev optaget her i byen. Derfor henvendte Fridthjof Film sig til Poul Boisen og spurgte, om de kunne få lov til at låne et klasseværelse på Kystvejen et par aftener. Og tja, hvorfor ikke - det måtte de da godt.

Blandt skuespillerne i filmen er i øvrigt Mick Øgendahl, Jonatan Spang, Kim Bodnia og Rasmus Bjerg - og sågar Kurt Ravn er med, men om det lige var ham, der hvilede ud i klasseværelset på Kystvejen, vides ikke med sikkerhed. Men måske, måske ikke ...