Campus nyt

Find olie med nyt pc-spil fra Mærsk

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Find olie med nyt pc-spil fra Mærsk
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 10 June 2013, 11:49 AM
 

Find olie med nyt pc-spil fra Mærsk 

Mærsk lancerer i dag et nyt computerspil, Quest for Oil, hvor man kan prøve kræfter med at styre olieefterforskningen på en borerig.

Som spiller får du mulighed for at opleve den udfordrende verden på en 53.000 tons stor stål rig, der står på bunden af havet. Formålet med spillet er ifølge Mærsk at åbne oliebranchen for alle. Med spillet, der er et gratis realtids strategispil, giver Mærsk mulighed for at få kendskab til olieefterforskningen.

Gennem erfaringerne fra Maersk Oil og Maersk Drilling åbner Mærsk de virtuelle døre til efterforskning af olie i Qatar og Nordsøen, hvor spilleren får mulighed for at teste både strategiske, analytiske og praktiske evner inden for olieefterforskning.

“På en ny og engagerende måde ønsker vi at bruge computerspillet til at fortælle om en ekstrem innovativ branche, som hele verden afhænger af. Vi vil skabe dialog om vores olie- og energibranche gennem spiluniverset og på samme tid give alle interesserede den bedste mulighed for at udforske undergrunden,” siger Claus V. Hemmingsen, CEO of Maersk Drilling, i en pressemeddelelse.

Spil Quest for Oil gratis - klik her!