Campus nyt

"Daffes mor" vandt ølbowling-turnering

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
"Daffes mor" vandt ølbowling-turnering
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 11 June 2013, 10:51 AM
 

"Daffes mor" vandt ølbowling-turnering

Admir Huskic (tv) og Rene Larsen udgjorde vinderholdet "Daffes mor" ved fredagens ølbowling-turnering.

DSF's ølbowling-turnering fredag eftermiddag blev en stor succes. I alt syv hold dystede om at repræsentere AAMS til Danmarks Største Fredagsbar senere på året.

Det blev holdet "Daffes mor," som suverænt vandt DFS's ølbowling-turnering, som løb af stabelen på p-pladsen foran Nødstoppet fredag den 7. juni. Holdet, som består af de to AK-B'ere Admir Huskic og Rene Larsen, triumferede i finalen ved at vælte flest flasker med størst præcision. Det sikrede dem æren af at repræsentere AAMS ved den store ølbowling-turnering ved Danmarks Største Fredagsbar i Universitetsparken den 13. september 2013.

Studenterrådet ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitets-Sport (AUS) afholder hvert år ved studiestart Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag. Det er en kæmpe sports-og festdag for de studerende ved Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser i Aarhus, heriblandt AAMS. 

Formålet med Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag er at skabe et arrangement, der kan give de mange aarhusianske studerende en mulighed for at feste sammen på kryds og tværs af uddannelser og årgange, samt at give dem en følelse af at være en del af et større fællesskab.


Læs mere om Danmarks Største Fredagsbar - klik her!