Campus nyt

Velkommen til de internationale studerende på AAMS

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Velkommen til de internationale studerende på AAMS
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 21 August 2013, 1:32 PM
 

Velkommen til de internationale studerende på AAMS

Fra venstre Brennan, Kenny, Maurits og Dominique - de fire internationale studerende ved AAMS.

AAMS har i efteråret modtaget fire internationale studerende fra hhv. Holland og USA. De skal følge det engelsksprogede valgfag Energy - Technology and Management.

De fire studerende er Maurits Elshof og Dominique Nauta fra Holland, samt Brennan Wade og Kenny Peterson fra USA.


Brennan og Kenny kommer fra vores samarbejdsuniversitet Michigan Tech og er begge Mechanical Engineering-studerende. De to hollændere kommer fra vores samarbejdsuniversitet i Haag/Delft. Maurits læser Technical Business Administration, og Dominique læser Industrial Engineering and Management.

De begyndte på skolen allerede torsdag d. 15. august med et par introdage, og så starter deres undervisning ugen efter samtidig med de danske studerende. De skal følge vores engelsksprogede valgfag Energy - Technology and Management, og skal være her frem til ultimo december. FDe bor alle fire på Grundfos-kollegiet på havnen, som de allerede er meget glade for. Tre danske AAMS-studerende har meldt sig til at være "buddies" for de internationale studerende og vil hjælpe dem med praktiske ting og sørge for, at de møder en masse unge danskere, og at de i det hele taget får et fedt studieophold på AAMS og i Aarhus.

Vi kommer til at høre mere om de fire internationale her på campus. Om et par uger interviewer jeg dem og spørger dem om deres første indtryk af byen og skolen.


Tag godt imod dem!