Campus nyt

Husk: Gratis p-pladser på havnen

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Husk: Gratis p-pladser på havnen
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 23 August 2013, 2:32 PM
 

Husk: Gratis p-pladser på havnen

Har du også besvær med at finde plads til vognen på AAMS-parkeringspladsen om morgenen? Så er du ikke den eneste, men det behøver slet ikke være så slemt.

Det kan godt være ret svært at finde en p-plads inden for AAMS’ mure, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du hver dag skal være bange for at smide et anseeligt beløb i betalingsbåsene langs Guldsmedgade og andre steder i Latinerkvarteret. Faktisk findes der muligheder for gratisparkering slet ikke så langt væk.


Så hvis du af forskellige årsager hverken kan eller vil gå, cykle eller benytte offentlige transportmidler til skole om morgenen, og hvis du (trods alt) ikke er bange for at bevæge dig et kort stykke, er der hjælp at hente. Hvor, spørger du måske På havnen. Hvor på havnen? På Nordhavnen, eller rettere det, der i dag kaldes Aarhus Ø. Eksempelvis langs Kystpromenaden umiddelbart syd for Grundfos kollegiet er der hver morgen masser af ledige parkeringspladser, og de koster ingenting.

Det tager omtrent 10-15 minutter at spadsere fra Arhus Ø og ind til Borggade, men hvis du ikke orker det, kan du i stedet springe på bus nr. 33, som har stoppested lige ved p-pladserne derude og kører dig hele vejen til døren.

God fornøjelse!