Campus nyt

DSF kickstarter nyt skoleår

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
DSF kickstarter nyt skoleår
by Jacob Munkholm Jensen - Friday, 23 August 2013, 2:33 PM
 

DSF kickstarter nyt skoleår


Når DSF den 4. september afholder skoleårets første møde, får de studerende mulighed for at påvirke skolens fremtidige studiemiljø. Det bliver også til en eksklusiv rundvisning på skolens kommende domicil, Navitas, samt bowling og middag på skolens regning.


I løbet af dagene 29.-30. august vil medlemmer af De Studerendes Forening (DSF) komme ud i alle nye klasser. Der skal vælges klasserepræsentanter og berettes om foreningens arbejde. Udover den obligatoriske klasserepræsentant er alle interesserede selvfølgelig velkomne til at engagere sig i DSF. Alle studerende ved AAMS bliver automatisk medlemmer.

Et engagement i DSF er en super mulighed for at møde andre studerende på tværs af semestrene, og for at blive dybere involveret i livet på skolen. DSF er de studerendes direkte talerør til skolens ledelse, som værdsætter og bakker op omkring DSF’s arbejde og initiativer. 

DSF er med andre ord din chance for medindflydelse på dit studie. Brug den!

Navitas-rundvisning, bowling og middag
Årets første møde i DSF regi finder sted onsdag den 4. september fra kl. 12.30. Her mødes skolens DSF-klasserepræsentanter – både de nye og de ”gamle” – til en spændende eftermiddag, som bliver udover det sædvanlige. Dagens overordnede tema bliver studiemiljøet på AAMS. I løbet af eftermiddagen besøger vi i den forbindelse skolens kommende domicil Navitas på havnen, hvor rektor Anders Hanberg og teknisk chef Poul Boisen vil vise rundt. 


Dagen slutter med en omgang bowling med efterfølgende middag i Aarhus Bowlinghal.