Campus nyt

Hold fra C2 vandt årets fodboldturnering

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Hold fra C2 vandt årets fodboldturnering
by Jacob Munkholm Jensen - Monday, 23 September 2013, 11:06 AM
 

Hold fra C2 vandt årets fodboldturnering 

Vinderholdet "Tripple Hæl & Tå" vandt 2-1 over "Top Buzzers" i årets finalekamp.

Drengene fra holdet "Tripple Hæl & Tå" fra klasse C2 stod tilbage på grønsværen som vindere efter en dramatisk finale i fredags. Men trods solskin kneb det med tilskuer-opbakningen.

I alt 22 hold, fordelt over 45 indledende kampe på Vejlby-Risskovs idrætsanlæg, var mødt op fredag den 20. september, hvor den årlige AAMS-fodboldturnering løb af stabelen. I finalen mødtes "Top Buzzers" fra klasse A1 med "Tripple Hæl & Tå" fra klasse C2, og efter en jævnbyrdig kamp vandt de orangeklædte C2'ere 2-1.

Ringe tilskuer-tilslutning
Som sædvanlig var det Nødstoppet, der arrangerede begivenheden, og som samtidig solgte både grillpølser og fredagsøl. Men selvom vejret var i top og spillerne ligeså topmotiverede, var der alligevel en lille hage ved det hele:

"Vi er tilfredse med arrangementet, men det er lidt ærgerligt at der ikke er flere studerende, der er mødt op for at heppe på spillerne," siger Ronni Søndergaard fra A2, som er formand for Nødstoppet.

Og her har Ronni måske en pointe. Ganske vist havde nogle få studerende undervisning i fredags, men for de flestes vedkommende var skemaet blevet ryddet, netop af hensyn til fodboldturneringen, og fordi folk enten skulle spille bold eller møde op og heppe. Ideen bag begivenheden handler jo om at skabe rammerne for et socialt fællesskab for alle på skolen - ikke kun for dem, der skal på banen. Derfor var der da også flere, som bemærkede den manglende tilskuer-opbakning.

Ikke just 800 tilskuere
Prorektor Leif Tranborg, der i dagens anledning var målmand for de ansattes "Team Lærer," var iblandt dem, der undrede sig over det forholdsvis ringe fremmøde. Selvom der var masser af spillere på banerne, og selvom de 22 hold ydede en stor indsats, var det tydeligt nok, at der ikke ligefrem stod 800 medstuderende ved sidelinjen og heppede. Eller bare halvdelen - eller en fjerdedel, for den sags skyld.

"Meningen var jo ikke at de studerende skulle have en fridag. Fodboldturneringen er tænkt som en social begivenhed for hele skolen, men måske er fodbold bare ikke samlende nok," ræssonnerer Leif Tranborg.

Og i Nødstoppet lærte man i hvert fald en ekstra lektie:

"Vi har købt for mange grillpølser," konkluderer Ronni Søndergaard. Af de 600 indkøbte pølser kom kun cirka halvdelen på grillen.

Se mange flere billeder på facebook - klik her!