Campus nyt

Der er ikke flere pladser til dette arrangement

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Der er ikke flere pladser til dette arrangement
by Jacob Munkholm Jensen - Tuesday, 8 October 2013, 11:12 AM
 

Kunne du tænke dig at blive ishockeyspiller for en aften?


Så har du nu chancen for at udfordre dine studiekammerater på isen – med hockeystav, puk og hele udstyret! Du behøver ikke kunne løbe på skøjter i forvejen.

DSF har arrangeret en ishockey-kamp for AAMS-studerende i Aarhus Skøjtehal den 8. november fra kl. 18.15. Det er absolut ikke noget krav at du kan løbe på skøjter i forvejen, og forud for kampen vil du få en instruktion i hvordan man løber på skøjter, samt hjælp til at få udstyr på.


Derfor er der mødetid ca. 30-45 min før istiden starter – m.a.o. ca. kl. 17.30. Skolen betaler halvdelen af arrangementet, så hvis du vil være med, koster det dig kun 125 kr. Betalingen skal falde ved starten af arrangement.


Hvis du synes det lyder som noget for dig, eller har du yderligere spørgsmål, skal du tilmelde dig ved henvendelse til Morten Henriksen på e-mail A12558@campus.aams.dk senest den 4. november. Ved tilmelding skal du oplyse:

  • Navn
  • Klasse
  • Mail
  • Telefonnr.

Tilmeldingen er bindende og arrangementet vil kun blive gennemført ved min. 20 deltagere, Tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet, da antallet af pladser også er begrænset.

Så skynd dig at tilmelde dig, og få dine klassekammerater med til en supersjov aften!


Vel mødt!
DSF

OBS: DER ER IKKE FLERE LEDIGE PLADSER!