Campus nyt

Se foredrag i rådighedsblokken via Adobe Connect / Watch wednesday afternoon open lecture through Adobe Connect

 
Picture of Jacob Munkholm Jensen
Se foredrag i rådighedsblokken via Adobe Connect / Watch wednesday afternoon open lecture through Adobe Connect
by Jacob Munkholm Jensen - Wednesday, 6 November 2013, 2:49 PM
 

Se foredrag i rådighedsblokken via Adobe Connect


Det er nu muligt at følge med i onsdagsforedragene i rådighedsblokken via Adobe Connect - enten direkte eller ved at streame optagelsen senere.


I dag lykkedes det at gennemføre første foredrag i rådighedsblokken med optagelse via Adobe Connect. Således er et stærkt ønske blandt mange studerende og DSF opfyldt, idet man fra nu af kan logge på og følge foredraget direkte. Det er en klar forbedring i forhold til den hidtidige praksis, hvor vi har optaget foredragene på video og lagt det på youtube.


Du kan se en liste over foredragene i rådighedsblokken via linket herunder. Her vil du - ud for den ønskede dato - kunne se filmene og hente evt. powerpoint-præsentationer.


Se listen over foredrag - klik her!


Hvordan logger jeg på?

Før foredraget går i gang skal du logge på Adobe Connect. Det gør du via linket her (https://c.deic.dk/rb/?launcher=false), som også findes på forsiden af kurset Skolen på Campus. Ved login kan du logge på som Guest.

Husk, at du skal være logget ind på campus for at få adgang til linkene i denne artikel!

Under selve foredraget vil der desuden være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderen via Adobe Connect. Det gør du ved at skrive dit spørgsmål i Chat-boksen nederst til venstre. Så vil Karsten Tügel, som er til stede under foredraget, modtage dit spørgsmål og stille det videre til oplægsholderen.


God fornøjelse med foredragene via Adobe Connect!