Campus nyt

Hull Cleaner repræsenterede AAMS ved InnoAwards

 
Billede af Jacob Munkholm Jensen
Hull Cleaner repræsenterede AAMS ved InnoAwards
ved Jacob Munkholm Jensen - torsdag den 14. november 2013, 14:20
 

Hull Cleaner repræsenterede AAMS ved InnoAwards

En anelse uskarpt foto af AAMS'erne i Horsens i tirsdags. Fra venstre Inuk, Morten, Ann-Sofie og Kody.

Selvom det ikke blev til en førsteplads ved årets InnoAwards, kan V2'erne bag Hull Cleaneren stadigvæk være yderst tilfredse med deres projekt.

I tirsdags, den 12. november, var gruppen bag V2-værkstedsprojektet Hull Cleaner en tur på VIA University Collage i Horsens for at repræsentere skolen ved årets InnoAwards. Gruppen, som bestod af Kody Bundgaard, Inuk Meldgaard, Ann-Sofie Juncker og Morten Nielsen, var egentlig allerede i gang med virksomhedspraktikken, men rev alligevel nogle timer ud af kalenderen og drog til Horsens.

På forhånd vidste gruppen godt at konkurrencen ville blive hård, og deltog da heller ikke med forventningen om at vinde. Alene æren var tilstrækkelig og under alle omstændigheder et seriøst skulderklap til de unge AAMS'ere.

"Vi var fem projekter og der var ti virksomheder ude og besigtige projekterne. Vinderprojektet var en kuffert, som indeholdt remedier til at koge vand og tilberede mad ved hjælp af solenergi. Tanken er så at den kan bruges ved katastrofesituationer og lignende i den 3. verden," fortæller Kody Bundgaard, som var imponeret over vinderen.

"Ham, der havde udviklet kufferten, var ved at søge patent på sin opfindelse, så han var allerede langt i processen," tilføjer han.

AAMS'ernes Hull Cleaner er en maskine, som er beregnet til at afrense skibsskrog mens skibet stadig ligger i vandet. Projektet fik karakteren 12 ved eksamen i oktober.