Campus nyt

Apple - Mac, iPhone, iPad og ...

 
Per Hessellund
Apple - Mac, iPhone, iPad og ...
by Per Hessellund - Tuesday, 11 September 2012, 11:12 AM
 

På ”kurset” Campusvejledninger er der kommet en ekstra fane  ”Apple”. Her kan Apple interesserede udfordre hinanden samt komme med gode råd til hinanden. Det er Thomas Frederiksen, der til dagligt underviser i elektriske installationer, som har taget initiativet til Apple området på campus.

Thomas håber, at forummet og de tilhørende sider med vejledninger (Wiki) vil være aktiviteter, som kan hjælpe med til at få det bedste ud af Apples produkter, hvad enten det drejer som om en MAC, iPad eller en iPhone.

Behovet for at have et særligt sted at diskutere disse produkter, er bl.a. initieret af at en større andel af undervisere er begyndt at anvende Apple, samt at vi ser en del studerende, der også bruger disse produkter.

Da skolens udsendte medarbejder spørger til, hvorfor vi skal have et særligt område på campus til dette, når der på internettet er adskillige debatfora, som netop arbejder med Apples produkter, svarer han prompte – På nettet kan det være svært at finde frem til lige den problemstilling som jeg sidder med. Når forummet ligger på campus kender alle, hvilken sammenhæng der skrives i. Tit og mange gange sidder vi jo også og roder med de samme problemer her på AAMS, fx at få skibssimulatoren til at køre på en MAC.

Hvis du gerne vil følge med i og abonnere på Apple forum, kan du tilmelde dig via dette link.

Thomas mener at Apple er fantastisk at have med på farten.

Fakta om Thomas

Navn: Thomas Frederiksen
Stilling: Lektor, Maskinmester
Appleudstyr: IMac”, MacBook Pro, MacBook air, TimeCapsule, iPad, iPhone , Apple tv.
Ynglings kage: Varm Æblekage.