Campus nyt

Bragende ishockey-succes for AAMS'ere / Succesfull AAMS ice hockey

 
Picture of De Studerendes Forening
Bragende ishockey-succes for AAMS'ere / Succesfull AAMS ice hockey
by De Studerendes Forening - Friday, 15 November 2013, 12:52 PM
 

Bragende ishockey-succes for AAMS'ere

8. november samledes 24 AAMS'ere i Aarhus Skøjtehal. Udfordringen bestod i en ishockeykamp for fuld skrald, selvom kun et par stykker havde erfaring med sporten.


Det var DSF, som havde stået for det succesrige ishockey-arrangement, som løb af stabelen i sidste uge. De 24 pladser blev revet væk og holdet var fyldt op bare et par dage efter annonceringen her på Campus.


"Der var kun 2-3 stykker af os, der kunne spille lidt i forvejen. Resten var "jomfruer på isen," som arrangør og næstformand i DSF, Morten Henriksen udtrykker det.


"Men alle gav sig selv 100 pct. på banen, og der var ikke en eneste skade," understreger han, som i foromtalen også havde lagt vægt på, at forkundskaber absolut ikke var nødvendige. Alle ville blive instrueret og påklædt før kampen.


Morten må i øvrigt være den person på AAMS, der har den klart største erfaring inden for ishockey. Han er nemlig 2. målmand på IK Aarhus 1. divisionshold, og var således også manden, som havde fået arrangementet stablet på benene. Og det er næppe sidste gang det sker.


"Vi regner bestemt med at gentage succesen på et tidspunkt. Måske bliver det noget med en årligt tilbagevendende begivenhed, arrangeret af DSF," siger han.


Der er i øvrigt gratis entré for alle med gyldigt studiekort til samtlige IK Aarhus' 1. divisionskampe i Aarhus Skøjtehal. Læs mere og se kampplanen på klubbens hjemmeside:


www.ikaarhus.dk