Campus nyt

Skal du med på Ajour-messen? / Are you going to the Ajour exhibition

 
Picture of De Studerendes Forening
Skal du med på Ajour-messen? / Are you going to the Ajour exhibition
by De Studerendes Forening - Monday, 18 November 2013, 11:15 AM
 

Skal du med på Ajour-messen?

Igen i år har DSF arrangeret fælles bustransport til årets Ajour-messe, maskinmestrenes erhvervskonference den 28.-29. november i Odense Congress Center.


Ajour 2013 sætter fokus på management and technology og maskinmestrenes bidrag til energioptimering, grøn teknologi og effektivitet på land og til søs.


Gratis at deltage og gratis transport

Som maskinmester er det gratis at deltage på messen. Du skal dog huske at tilmelde dig, hvilket sker på messens hjemmeside - se link i bunden af artiklen. Det er også gratis for dig at komme til Odense fra Aarhus. Skolen dækker nemlig udgiften. 

Hvis du vil med i bussen, skal du huske at tilmelde dig til DSF-formand Simon Svendsen på mail dsf@campus.aams.dk senest den 20. novemberBussen kører kl. 12.00 den 28. november fra Havnens Perle, og returernerer samme aften kl. 19.30.


Du kan deltage gratis på følgende vilkår:

  • Torsdag den 28. november 2013 fra kl. 14.30 til kl. 19.00.
  • Du har adgang til udstillingen, hvor der kommer op mod 150 virksomheder.
  • Du kan møde omkring 700 maskinmestre og andre studerende.
  • Du kan møde Ingeniører Uden Grænser.
  • Du kan som udgangspunkt ikke deltage i de enkelte foredrag på konferencedelen, da disse er forbeholdt betalende gæster. Skulle der imidlertid være ledige pladser på et enkelt foredrag, er du velkommen, men de betalende deltagere har naturligvis førsteprioritet til pladserne.

Konferencen giver dig mulighed for at skabe kontakter, så det er en rigtig god idé at medbringe dit CV.


Foredrag, inspiration og networking
På Ajour 2013 får du adgang til ny viden og inspiration fra de flere end 30 faglige foredrag med fokus på blandt andet fremtidens rederivirksomhed, behovet for
produktivitetsforbedringer i dansk industri, ledelse, muligheder og udfordringer indenfor offshoresektoren, energiteknologi samt fokus på innovation og iværksætteri.

Ligeledes kan du styrke dit faglige netværk og opleve den nyeste teknologi i udstillingen, der tæller op mod 150 udstillere og 1.400 konferencedeltagere.

Læs mere om messen og tilmeld dig - klik her!